FB_900x500_STRESS.jpg

Bliv klog på stress

  • 23. maj 2019
  • 9.00-11.00
  • Biblioteket, k5, Lyshøjen, Lystrup 8520
  • 100 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG

Har stress sneget sig ind på dig eller mangler du værktøjerne til at forebygge den epidemiske travlhed på jobbet og i hverdagen?

Så kom til temaformiddag om stress i biblioteket hos officelab, hvor du får indblik i forebyggelse og håndtering af stress - både hos dig selv og dine kolleger.

Til seminaret kommer to oplægsholdere, som vil hjælpe dig på vej til en stress-fri tilværelse. Efter oplæg er der debat og videndeling om stress, symptomer, løsninger og idéer til en stress-fri hverdag.

PROGRAM:
Suzanne Nyvang:
Hvad er stress, egentlig?
Hvad viser neurobiologisk forskning i fht. den store fortælling om farlig stress?
Hvordan spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre/dine medarbejdere?
Hvad bør du selv gøre/ikke gøre og hvornår er der behov for professionel hjælp?
Hvordan kommer stressramte godt tilbage på arbejdspladsen efter en stress-sygemelding?

Susanne Ebbesø:
Forebyg stress på arbejdspladsen:
Hvad kan øget bevidsthed og mindfulness i forhold til at mindske stress og øge trivsel? Få indsigt i tankernes kraft og 'hands-on’ viden om nærværstræning (mindfulness)
Hvorfor det er væsentligt at kunne sige nej og at skabe en tillidskultur, hvor det er OK at sige fra.

BAGGRUND:
Suzanne Nyvang er selvstændig erhvervscoach og udviklingskonsulent med speciale i stress og ledelse. Hun har gennem mere end 10 år hjulpet et stort antal stressramte og deres arbejdspladser med stresshåndtering, jobfastholdelse og tilbagevending til arbejdet efter en stress-sygemelding.

Susanne Ebbesø, Encompass er selvstændig coach, konsulent og inspirator. Hun arbejder med mennesker i forandrings- og udviklingsproces. Susanne faciliterer bl.a. forløb/workshops, der understøtter trivsel, skaber mere samhørighed og mindsker stress i virksomheder.