SKÆRM Stor SKYGGESIDER 2

MorgenBOOST - juni

  • 12. juni 2019
  • 8.00-9.30
  • café kirstinelund
  • 50 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG

Til MorgenBOOST i juni er der fokus på skyggearbejde. De skyggesider, som forhindrer os i at sætte grænser og sige fra. Skyggen er dét, vi ikke vil opfattes som - på en arbejdsplads kan det være svært at sige nej eller bede om hjælp, fordi man netop ikke vil opfattes forkert. 

Ofte er vores skygger skjulte for os. De ligger bl.a. via overbevisninger og handlemønstre. De ligger skjult i vores hemmeligheder, skam. De kører med os. Får os ind i mellem til at agere modsat det, vi gerne vil. Og hindrer os også i at gøre det, der er bedst for os. Når de bliver synlige, kan vi bedre finde ud af, hvad der bremser os - eller kører med os.

Skyggearbejde er et enormt frisættende redskab, som du til dette MorgenBOOST kommer i besiddelse af - så du med ro i sindet kan være dig selv og fungere i dit team.

 ---

Går du med idéer eller viden du gerne vil dele med dine kolleger? Savner du uformelle rammer at skabe nye relationer i?

MorgenBOOST er dit nye forum, hvor du og alle brugere af officelab kan inspirere hinanden i netværket, mens I nyder café kirstinelunds lækre morgenmad - inklusiv et flydende energiboost, der virkelig sparker dagen i gang!

Formatet består af korte inspirerende oplæg, hvor der efterfølgende er rig mulighed for at diskutere og skabe nye relationer. Caféen er jeres indtil frokost-gæsterne indtager lokalet.

Kommende aktiviteter

Bliv klog på stress

Ryk dig - i juni!