FB_900x500_banner7.jpg

officelab dysten

  • 23. maj 2019
  • 15.30-20.30
  • Marselisborg Havn
  • 799 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG

officelab dysten - Danmarks vådeste firmafest

Du kender vores årlige matchrace om Aarhus-bugten. I år tager vi det til nye højder - eller dybder. Officelab, DKSejlsport og Sailing Aarhus er gået sammen i treenighed om et underholdende og unikt firmaarrangement på havet - officelab dysten!

Oplev en unik kombination af teambuilding på vand og fest på land
Du behøver ikke at have sejlet før for at få suset i toptunede matchrace-både, hvor samarbejde og konstant udvikling belønnes omgående. Deltag i en uforglemmelig dag i farverige og festlige omgivelser med gin&tonic smagning, skumsprøjt, væddemål og en masse god sejlsportskarma.
Hører man til dem, der skyer vandet som en kat, kan du bidrage til din samlede score fra landsiden. For alle landkrabber er der vidunderlig mulighed for at nyde sejladsen fra væddeløbsskibet, mens du spiller på kapsejladsen og smager gin & tonic fra Fever-Tree.

officelab dysten består af to indledende heats på henholdsvis Marselisborg og Aarhus Havn og den afgørende finale. Top tre fra hvert heat går videre til finalen, som foregår den 5/9 under Aarhus festuge i sejlsportscenteret.

Dysten slutter af med fælles maritim grillmad og hyggelig fest på havnefronten, mens vi fortæller (sø)røverhistorier om dagens strabadser indtil festen slutter ved verdens ende.

Jeg vil med! Hvor melder jeg mig til?
For virksomheder på officelab løber arrangementet af stablen den 23. maj og du kan tilmelde dig nu! Så tøv ikke med at melde enten dig selv eller dit firma på en af de eftertragtede pladser til Danmarks vådeste firmafest - så snart du er med, sørger vi for resten. På Sailing Aarhus hjemmeside finder du al information om Danmarks vådeste firmafest!

Vi glæder os til at sejle bugten tynd med dig!

/officelab-holdet

Kommende aktiviteter

Bliv klog på stress

Ryk dig - i juni!