tillid skaber relationer

1
/
3

videndeling skaber vækst

Hos officelab vil vi gerne udfordre, underholde og inspirere dig. Vores aktiviteter danner kimen til det tillidsfulde netværk, der skaber gensidig vækst og synergi.

FB_900x500_RYK DIG.jpg

Ryk dig - i september!

Netværksmøde for spire medlemmer: Ryk dig personligt og professionelt sammen med ligesindede. Janni holder dig op på din udvikling og i fællesskab finder vi fremdrift inden for netop dit område. Du er med til at vælge dagsordenen i rækken af spiremøder, der stiller skarpt på dig og udvider dit netværk.

TILMELD DIG
SKÆRM Stor Start Vækst

START DIN VÆKST I FÆLLESSKAB

Står du med den gode idé til en forretning eller har du allerede besluttet dig for at gå selvstændig?

Denne dag er for dig, der er på tærsklen til din forretning. Vi byder indenfor til en dag, hvor konsulenter fra STARTVÆKST Aarhus er på pletten og du kan booke tid til at få set din idé og forretningsplan efter i sømmene. 
Er der hold i dine estimater? Har du styr på dit marked? Hvor finder du den nødvendig kapital? Og mange, mange flere spørgsmål kan du få svar på. Det giver dig retning, indblik og nye vinkler til din forretning, så du kommer sikkert fra start. Desuden krydres dagen med små korte oplæg fra forskellige start-ups, der bor på officelab.

Er du nysgerrig på, hvordan et co-working space fungerer, om det er noget for dig og hvad officelab er for et sted? Så får du denne dag få et skrivebord i et af vores åbne work spaces og du kan på egen hånd få en oplevelse af, hvilke muligheder der er for dig og din forretning ved at dele din hverdag med andre virksomheder.

LÆS MERE TILMELD DIG
FB_900x500_banner7.jpg

officelab dysten - Danmarks Vådeste Firmafest

Første omgang af officelab dysten kulminerer d. 24 september i Kaløvig Havn!

Uanset om i er fem mand til et hold eller enkeltperson er der plads og der er aktiviteter både for landkrabber og sømænd på dagen - alt sammen tæller i den samlede score for at vinde officelab dysten 2019.

Du behøver ikke have erfaring med sejlads - den får du på dagen!

LÆS MERE TILMELD DIG
Sergey Zolkin Rt8nmgpo9ii Unsplash

Pas på kunderne!

Uanset om du sidder alene med din egen idé, er med i en lille virksomhed eller sidder ved et stort brand er der en fællesnævner. Kunderne. Stilles spørgsmålet "Undskyld, hvor finder jeg kundeservice?", burde svaret være: "Overalt". Kundeservice er ikke en separat afdeling, der benyttes ved lejlighed. Kundeservice er samtidig, vedkommende og gennemsyrer enhver virksomhed og dens kultur. 
Susanne Løgstrup Amdisen fra Mind Your Business undersøger, om der er sammenhæng mellem det du ønsker at gøre, det du gør og det dine kunder oplever. Til arrangementet forklarer Susanne, hvordan man kan bruge ressourcerne, som allerede er i virksomheden til at matche kulturen og målet for driften, med den gode kundekontakt- og oplevelse.

LÆS MERE TILMELD DIG
SKÆRM Stor ALBÆK Udsolgt

Morten Albæk - ét liv, én tid, ét menneske

Det er ikke alle forundt at komme på lister over de 40 mest indflydelsesrige marketingfolk i verden, eller de 1.000 mest kreative erhvervsfolk globalt. Det er slet ikke alle forundt at være på begge inden man er fyldt 40. Men det er Morten Albæk.

Er du ikke en del af officelab-fællesskabet kan du sagtens komme med. Du tilmelder dig, og hvem du ellers vil have med, på linket og betaler med mobilepay - vi glæder os til at byde nye ansigter velkommen!

LÆS MERE
SKÆRM Stor Har Du Tal På 2020

Har du tal på 2020?

Står du netop på vippen til at springe ud som iværksætter, freelancer eller noget helt tredje, hvor en CVR-registrering kunne hjælpe - men mangler du det sidste til at tage springet?

Her er det sidste skub, du mangler. En inspirerende workshop om do’s and don’ts ved CVR-registreringen i selskab med andre ligesindede.

LÆS MERE TILMELD DIG
BBR02706.jpg

VINTERNYHEDER med morgenmad

Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet med morgenmad. 

LÆS MERE TILMELD DIG
SKÆRM Stor Julefrokost 3

Julefest 2019

Årets julefest bliver sund & svedig! Tør du misse den?

Der er sørget for lækker mad, drinks og liveband, og der er rig mulighed for at danse kalorierne af med dine kolleger.

LÆS MERE TILMELD DIG