tillid skaber relationer

1
/
3

videndeling skaber vækst

Hos officelab vil vi gerne udfordre, underholde og inspirere dig. Vores aktiviteter danner kimen til det tillidsfulde netværk, der skaber gensidig vækst og synergi.

sociale aktiviteter

Hos os får du den fede julefrokost, det hyggelige morgenbord og den mindeværdige sommerfest - fordi vi er 100 virksomheder, der går sammen om at løfte de fælles arrangementer til nye højder. Det sociale samvær skaber bånd mellem medlemmerne og avler gensidig tillid: tillid, der kan omsættes til kompetence- og videndeling. 

 

kompetencer

Vi arbejder med otte forskellige fagklynger, hvori vi har samlet de bedste kompetencer inden for hvert felt. Hos officelab går vi målrettet efter at hverve medlemmer, der er interesserede i at skabe udvikling og vækst både for egen virksomhed og for naboens.  

netværk

Vi sætter fokus på temaer, der flytter holdninger og giver ny indsigt på tværs af faglighed og brancher. Hvert kvartal stiller vi skarpt på et nyt tema med udgangspunkt i vores brugeres ønsker. Du bliver aktiveret, inspireret og skubbet til, så du får nye perspektiver på dig selv, din virksomhed og vores samfund. Du møder erhvervsfolk, der brænder for det, de laver - og som selv har hånden på kogepladen!

info_møde_web_banner.jpg

Infomøde om kursusforløb

Kom til infomøde om efterårets kursusforløb på officelab kirstinelund. Til mødet kan du blive klogere på kursets afholder, Intenz, og de opgaver, du vil blive stillet i løbet af de fem moduler, kurset varer. 

 

LÆS MERE TILMELD DIG
IMG_4610.JPG

DHL 2018

Din virksomhed får sin egen plads i officelab-teltet lige ud til løberuten. Vi sørger for alt det praktiske, hyggelige rammer og god mad. Du skal kun koncentrere dig om at løbe - eller gå! 

LÆS MERE TILMELD DIG
kursus_intenz_web_2.jpg

Kursus - styrk dit fokus og din performance

Få viden og værktøjer du nemt kan bringe i spil i din hverdag til at lede dig selv og evt. andre til bedre præstationer, fokus, nærvær og effektivitet i en travl hverdag.

KURSUSDAGE: 6/9, 20/9, 4/10, 1/11, 15/11
TID: 8.30 - 12.30

LÆS MERE TILMELD DIG 5 MODULER
morgenmad.jpg

efterårsmorgenmad - mød din nabo

Kom og spis efterårsmorgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet.


LÆS MERE TILMELD DIG
27_09_matchrace.jpg

Dysten om Århus Bugt 2018

2018 er sejlsportåret i Aarhus - og mens eliten dyster til VM, dyster vi om den Gyldne Mælkejunge! Vær med til vores traditionsrige matchrace, et teambuilding-arrangement uden sidestykke afholdt i samarbejde med DK Sejlsport. 

LÆS MERE TILMELD DIG
morgenmad.jpg

julemorgenmad - med gaver

Kom og spis julemorgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Udveksl hemmelige julegaver - og hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund i det kommende år.

LÆS MERE TILMELD DIG
Juleffrokost-21.jpg

Julefrokost

Årets julefrokost - tilmeld dig og sæt kryds i kalenderen

LÆS MERE TILMELD DIG