tillid skaber relationer

1
/
3

videndeling skaber vækst

Hos officelab vil vi gerne udfordre, underholde og inspirere dig. Vores aktiviteter danner kimen til det tillidsfulde netværk, der skaber gensidig vækst og synergi.

sociale aktiviteter

Hos os får du den fede julefrokost, det hyggelige morgenbord og den mindeværdige sommerfest - fordi vi er 100 virksomheder, der går sammen om at løfte de fælles arrangementer til nye højder. Det sociale samvær skaber bånd mellem medlemmerne og avler gensidig tillid: tillid, der kan omsættes til kompetence- og videndeling. 

 

kompetencer

Vi arbejder med otte forskellige fagklynger, hvori vi har samlet de bedste kompetencer inden for hvert felt. Hos officelab går vi målrettet efter at hverve medlemmer, der er interesserede i at skabe udvikling og vækst både for egen virksomhed og for naboens.  

netværk

Vi sætter fokus på temaer, der flytter holdninger og giver ny indsigt på tværs af faglighed og brancher. Hvert kvartal stiller vi skarpt på et nyt tema med udgangspunkt i vores brugeres ønsker. Du bliver aktiveret, inspireret og skubbet til, så du får nye perspektiver på dig selv, din virksomhed og vores samfund. Du møder erhvervsfolk, der brænder for det, de laver - og som selv har hånden på kogepladen!

116066.jpg

paneldebat - optimer din hjerne

Er vi virkelig kun i stand til at bruge 10% af vores hjernekapacitet? Og passer det, at hjernen fortsætter med at udvikle sig livet igennem? Dette og meget mere kan du diskutere med vores paneldeltagere, der alle tager afsæt i forskellige fagligheder, når de skal forsøge at give svar på, hvordan vi får mest ud af hjernens båndbredde.

LÆS MERE TILMELD DIG
Thomas Blachman Stor.jpg

Hvad længes du efter? Thomas Blachmann

“Mit største ønske er at hjælpe dig til at få adgang til din kreative hjerne, så du kan få en masse idéer og lære at tage ansvar for dem - og dermed dig selv. Kom til foredrag med komponist og idémager Thomas Blachman og bliv klogere på, hvordan du fremmer din kreativitet og evne til at føre idéer ud i livet. 

LÆS MERE TILMELD DIG
morgenmad.jpg

sommermorgenmad - mød din nabo

Kom og spis sommermorgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund og bliv forkælet.

LÆS MERE TILMELD DIG
free-arabian-nights-vector-illustration.jpg

længslernes sommerfest

Kommer vinden fra øst, og står solen i vest er dit timeglas rigtigt sat
Snig dig med som en tyv, på mit tæppe og flyv til den dunkle arabiske nat!

LÆS MERE TILMELD DIG
IMG_4610.JPG

DHL 2018

Din virksomhed får sin egen plads i officelab-teltet lige ud til løberuten. Vi sørger for alt det praktiske, hyggelige rammer og god mad. Du skal kun koncentrere dig om at løbe - eller gå! 

LÆS MERE TILMELD DIG
morgenmad.jpg

efterårsmorgenmad - mød din nabo

Kom og spis efterårsmorgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet.


LÆS MERE TILMELD DIG
27_09_matchrace.jpg

Dysten om Århus Bugt 2018

2018 er sejlsportåret i Aarhus - og mens eliten dyster til VM, dyster vi om den Gyldne Mælkejunge! Vær med til vores traditionsrige matchrace, et teambuilding-arrangement uden sidestykke afholdt i samarbejde med DK Sejlsport. 

LÆS MERE TILMELD DIG
morgenmad.jpg

julemorgenmad - med gaver

Kom og spis julemorgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Udveksl hemmelige julegaver - og hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund i det kommende år.

LÆS MERE TILMELD DIG
Juleffrokost-21.jpg

Julefrokost

Årets julefrokost - tilmeld dig og sæt kryds i kalenderen

LÆS MERE TILMELD DIG