tillid skaber relationer

1
/
3

videndeling skaber vækst

Hos officelab vil vi gerne udfordre, underholde og inspirere dig. Vores aktiviteter danner kimen til det tillidsfulde netværk, der skaber gensidig vækst og synergi.

FB_900x500_STRESS.jpg

Bliv klog på stress

Har stress sneget sig ind på dig eller mangler du værktøjerne til at forebygge den epidemiske travlhed på jobbet og i hverdagen?

Så kom til stress-seminar i biblioteket hos officelab, hvor du får indblik i forebyggelse og håndtering af stress - både hos dig selv og dine kolleger.

Til seminaret kommer to oplægsholdere, som vil hjælpe dig på vej til en stress-fri tilværelse. Efter oplæg er der debat og videndeling om stress, symptomer, løsninger og idéer til en stress-fri hverdag.


LÆS MERE TILMELD DIG
FB_900x500_banner7.jpg

officelab dysten - Danmarks vådeste firmafest

Du kender vores årlige matchrace om Aarhus-bugten. I år tager vi det til nye højder - eller dybder. Officelab, DKSejlsport og Sailing Aarhus er gået sammen i treenighed om et underholdende og unikt firmaarrangement på havet - officelab dysten!

Uanset om i er fem mand til et hold eller enkeltperson er der plads og der er aktiviteter både for landkrabber og sømænd på dagen - alt sammen tæller i den samlede score for at vinde officelab dysten 2019.

Du behøver ikke have erfaring med sejlads - den får du på dagen!

LÆS MERE TILMELD DIG
BBR02706.jpg

SOMMERNYHEDER med morgenmad

Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet med morgenmad. 

LÆS MERE TILMELD DIG
SKÆRM Stor SKYGGESIDER 2

MorgenBOOST - Brug dine svagheder

Til MorgenBOOST i juni er der fokus på skyggearbejde. De skyggesider, som forhindrer os i at sætte grænser og sige fra. Skyggen er det vi ikke vil opfattes som - på en arbejdsplads kan det være svært at sige nej eller bede om hjælp, fordi man netop ikke vil opfattes forkert. 

Til dette MorgenBOOST får du værktøjet, der kan hjælpe dig med at bruge dine svagheder konstruktivt i dit arbejde.

LÆS MERE TILMELD DIG
FB_900x500_RYK DIG.jpg

Ryk dig - i juni!

Netværksmøde for spire medlemmer: Ryk dig personligt og professionelt sammen med ligesindede. Janni holder dig op på din udvikling og i fællesskab finder vi fremdrift inden for netop dit område. Du er med til at vælge dagsordenen i rækken af spiremøder, der stiller skarpt på dig og udvider dit netværk.

LÆS MERE TILMELD DIG
SKÆRM Stor CVR

Udlev din drøm som iværksætter eller selvstændig

Står du netop på vippen til at springe ud som iværksætter, freelancer eller noget helt tredje, hvor en CVR-registrering kunne hjælpe - men mangler du det sidste til at tage springet?

Her er det sidste skub, du mangler. En inspirerende workshop om do’s and don’ts ved CVR-registreringen i selskab med andre ligesindede.

LÆS MERE TILMELD DIG
FB 900X500 Fredagsbar Sommerfest

sommer-fredagsbar

Glæd dig til årets sommer-fredagsbar, hvor vi hylder den danske sommer! Vi sørger for maden - alle sørger for stemningen, til årets hyggeligste fredagsbar!

LÆS MERE TILMELD DIG
dhl_grid_10.jpg

DHL 2019

DHL 2019 er på plads! Få alle praktiske informationer og tilmeld dig her!

LÆS MERE TILMELD DIG
BBR02706.jpg

EFTERÅRSNYHEDER med morgenmad

Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet med morgenmad. 

LÆS MERE TILMELD DIG
SKÆRM Stor ALBÆK Udsolgt

Morten Albæk - ét liv, én tid, ét menneske

Det er ikke alle forundt at komme på lister over de 40 mest indflydelsesrige marketingfolk i verden, eller de 1.000 mest kreative erhvervsfolk globalt. Det er slet ikke alle forundt at være på begge inden man er fyldt 40. Men det er Morten Albæk.

Er du ikke en del af officelab-fællesskabet kan du sagtens komme med. Du tilmelder dig, og hvem du ellers vil have med, på linket og betaler med mobilepay - vi glæder os til at byde nye ansigter velkommen!

LÆS MERE
BBR02706.jpg

VINTERNYHEDER med morgenmad

Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet med morgenmad. 

LÆS MERE TILMELD DIG
19012341-457835914jpg.jpg

julefest

Glæd dig til årets julefest!

LÆS MERE TILMELD DIG