tillid skaber relationer

1
/
3

videndeling skaber vækst

Hos officelab vil vi gerne udfordre, underholde og inspirere dig. Vores aktiviteter danner kimen til det tillidsfulde netværk, der skaber gensidig vækst og synergi.

sociale aktiviteter

Hos os får du den fede julefrokost, det hyggelige morgenbord og den mindeværdige sommerfest - fordi vi er 100 virksomheder, der går sammen om at løfte de fælles arrangementer til nye højder. Det sociale samvær skaber bånd mellem medlemmerne og avler gensidig tillid: tillid, der kan omsættes til kompetence- og videndeling. 

 

kompetencer

Vi arbejder med otte forskellige fagklynger, hvori vi har samlet de bedste kompetencer inden for hvert felt. Hos officelab går vi målrettet efter at hverve medlemmer, der er interesserede i at skabe udvikling og vækst både for egen virksomhed og for naboens.  

netværk

Vi sætter fokus på temaer, der flytter holdninger og giver ny indsigt på tværs af faglighed og brancher. Hvert kvartal stiller vi skarpt på et nyt tema med udgangspunkt i vores brugeres ønsker. Du bliver aktiveret, inspireret og skubbet til, så du får nye perspektiver på dig selv, din virksomhed og vores samfund. Du møder erhvervsfolk, der brænder for det, de laver - og som selv har hånden på kogepladen!

PASSION.jpg

sæt tal på din passion

Kom og bliv klogere på, hvordan du arbejder med budgetter som redskab til at konkretisere din kreativitet, dine idéer og dine målsætninger.

 

LÆS MERE TILMELD DIG
fredagsbar-2.png

fredagsbar i Biblioteket

Kom til fredagsbar i biblioteket og tag dine brugte bøger med under armen - vi har 70 meter bogreol, der skal fyldes!

LÆS MERE TILMELD DIG
morgenmad.jpg

forårsmorgenmad - mød din nabo

Kom og spis morgenmad sammen med dine officelab kirstinelund kolleger. Hør nyt om hvad der sker på officelab kirstinelund - og bliv forkælet.

LÆS MERE TILMELD DIG
cocktails_625x350_61427970371.jpg

sommerfest

Glæd dig til årets sommerfest!

LÆS MERE TILMELD DIG
dhl_grid_10.jpg

DHL 2019

Nu er datoen fastsat. Glæd dig til årets DHL stafet. Mere info følger

TILMELD DIG
19012341-457835914jpg.jpg

julefest

Glæd dig til årets julefest!

LÆS MERE TILMELD DIG