SKÆRM Abdel 6 5

TILMELD DIG

  • 07. september 2020
  • 16.00-18.00
  • Storsalen (k4), Lyshøjen 2, 8520 Lystrup
  • 200 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG HER

Tal ordentligt eller luk røven

Om SoMe, Shitstorms og digital dannelse

Som aktiv debattør på de sociale medier, hvor Abdel flittigt kommenterer mere eller mindre kontroversielle emner, der rører sig i mediebilledet, er han vant til at befinde sig på “øretævernes holdeplads”.

Dagligt tikker derfor tilsvinende mails ind i hans indbakke, ligesom kommentarsporet på hans opslag er en kombination af både anerkendende reaktioner og mindre konstruktive og dialogskabende kommentarer i den overophedende debat.

Abdel har derfor om nogen gjort sig erfaringer i adfærd på de sociale medier, og han tilbyder nu et foredrag om netop dette. Hvordan bør man agere på nettet for ikke at komme galt af sted? Med konkrete og nogle gange tragikomiske eksempler på, hvordan man kan agere på de sociale medier og komme helskindet ud af en shitstorm i den offentlige debat.

Et aktuelt foredrag om sociale medier, shitstorms og digital dannelse.

Program:
16.00-16.50 - Foredrag ved Abdel
16.50-17.00 - Pause
17.00-17.30 - Spørgsmålsrunde til Abdel
17.30-18.00 - Åben debat om digital dannelse

Er du ikke en del af officelab-fællesskabet?
Er du ikke en del af officelab-fællesskabet kan du sagtens komme med til Abdel Aziz foredrag. Du tilmelder dig, og hvem du ellers vil have med, på linket og betaler med mobilepay - vi glæder os til at byde nye ansigter velkommen!

Ret til ændringer forbeholdes

Kommende aktiviteter

Sommerbar