SKÆRM Vækstfonden

TILMELD DIG HER

  • 29. januar 2020
  • 14.00-16.00
  • café kirstinelund (k3), Skæringvej 100, 8520 Lystrup
  • 100 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG

Find kapital til din virksomhed eller dit projekt

I selskab med Kapitalbørsen, Innovationsfonden og Vækstfonden inviterer officelab til det ultimative arrangement om kapital og finansieringsmuligheder.
Du kommer i kyndigt selskab med nogle af Danmarks skarpeste finansieringsfolk, der rådgiver dig i at finde din ønskede finansiering og støtte. Uanset om du har en mindre virksomhed, er i gang med et projekt eller er ved at starte nyt op, kan de tre oplægsholdere svare på dine spørgsmål og vejlede dig i jagten på finansiering.

Hvem kommer - og hvad ved de?
Søren Munk, Kapitalbørsen: Søren har det store perspektiv på alle muligheder for finansiering, og hvilke, der er relevante for dig. Hvad leder business angels og private investorer efter? Hvad betyder det at få en investor med i ejerkredsen? Værdiansættelse – faktorer, der øger eller reducerer min virksomheds værdi. Hvor lang tid tager det at finde investorer? Hvordan kommer jeg i gang med kapitalfremskaffelse?

Ghita Davidsen, Vækstfonden: Hvordan kan Vækstfonden være en del af en finansieringsløsning, hvad enten der er tale om en ung eller en mere moden virksomhed med et vækstpotentiale? Når man som virksomhed vækster, opstår der ofte et behov for at få tilført yderligere likviditet. Hvad er lånemulighederne i Vækstfonden, som en del af en samlet finansieringsløsning og hvordan bruger jeg de muligheder optimalt?

René Damkjer, Innovationsfonden: Hvad er dine mulighederne i Innovationsfonden? Herunder, hvordan de hjælper med den finansielle risiko i vidensbaserede udviklingsprojekter gennem Innobooster-programmet. Hvordan finansieres personer, der ønsker at opstarte en vidensbaseret iværksættervirksomhed via finansiering fra Innofounder-programmet? Innovationsfonden hjælper også med særlige indsatster for SMV'er og innovative perspektiver på klima-dagsordenen.

Du får:
Indsigter i finansiering og hvordan det fungerer
Nye netværksrelationer
Viden om investortyper, pitch, værdiansættelse, business angels og anskaffelse af kapital
Direkte kontakt til folk, der kan hjælpe dig

Program:

  • Velkomst v. officelab
  • Indlæg på 20 minutter fra oplægsholderne
  • 10 minutters pause med forfriskninger
  • Korte netværksrunder ved borde med debat om indlæggene
  • Spørgsmål til panelet af oplægsholdere
  • Opsamling og afrunding

Er du klar til at finde kapitalen, der får dig til næste niveau, eller står du på tærsklen og mangler rådgivning?
Så er tilmeldingsknappen lige til højre!