bordfodbold.jpg

  • 05. april 2019
  • 14.00-17.00
  • Lyshøjen 8, 8520 Lystrup
  • 10 kr pr. øl/drink
TILMELD HOLD

fredagsbar og bordfodboldturnering

Tilmeld dig og din bedste bordfodbold-makker og vær med i kampen om den Gyldne Mælkejunge! Måske officelab stiller med hold, så vær klar til kamp med de to helt rigtige repræsentanter fra din virksomhed!

Turneringen foregår som knockout-kampe, så det er vind-eller-forsvind - hver kamp! Er din virksomhed så heldig og/eller dygtig at komme til finalen spilles der om den sagnomspundne Gyldne Mælkejunge, samt evig hæder og ære. Undervejs vil en kyndig dommer og kommissær holde øje med urent trav og tilskynde til god stemning.

Skal du ikke være med i turneringen behøver du ikke tilmelde dig, men kan frit heppe på dine kolleger med en øl i hånden.

Her er ingen krav om benskinner, men øllene koster det samme som dengang Lerby, Arnesen, Elkjær og co. driblede græsset tyndt på alverdens fodboldbaner.

Vi ses!

Om biblioteket: i biblioteket finder du bløde møbler, hyggekroge og et langbord til uformelle møder. Saml ny inspiration i bogreolen, sæt dig med din computer eller mød en kollega til en hurtig snak. Biblioteket er dit kreative hjørne og forlængelsen af dit kontor, når du har brug for luftforandring.

Kommende aktiviteter

morgenBOOST

NYHEDER med morgenmad

fredagsbar i biblioteket

FiSH!