SKÆRM TAL 2021 1

Lav dit budget 2021

  • 27. november 2020
  • 09.00-10.30
  • Storsalen (k4), Lyshøjen 2, 8520 Lystrup
  • 100 ekskl. moms
TILMELD DIG

Lav dit budget 2021

Hos officelab kirstinelund arbejder vi målrettet for at gøre det lettere at drive virksomhed og arbejder ud fra devisen om, at videndeling skaber vækst.

Hvordan arbejder du med budgetter som et redskab til at konkretisere kreativitet, idéer og målsætninger for din virksomhed?
Dét er temaet den 27/11, hvor vi afholder endnu et arrangement i rækken af forskellige aktiviteter med sparring og input for dig, som ikke har en større organisation i ryggen.

Det er relevant for dig, uanset hvor langt du er med din virksomhed. Budgettet kan eksempelvis også bruges i din opstartfase som selvstændig eller i planlægningen af en ny virksomhed.

Om arrangementet
Til arrangementet kommer vidt forskellige oplægsholdere, så du kan blive inspireret fra en bred kant. De vil alle assistere via deres egne erfaringer og personlige historier.

Mød:
Henning Kristiansen fra Adminto. Henning er garant for en skarp vinkel på budgettet.

Tobias Oppermann, revisor hos EY med sans for detaljen. Kan vejlede i processen med at gøre budgettet til et positivt værktøj.

DET FÅR DU
> Faglig sparring fra to eksperter i økonomi og regnskab
> Redskaber til hvordan et hovedbudget kan se ud
> Redskaber til at nå i mål med dit budget
> Viden om budgetter set i relation til salg
> Viden om budgetter set i relation til marketing
> Værktøjer til at følge op og evaluere din indsats 

Til arrangementerne vil du desuden møde andre selvstændige og iværksættere, som du kan diskutere dine udfordringer med, og I vil sammen kunne følge op på jeres mål fra gang til gang.

Vi sørger for sukker og væske til kroppen, så du kan holde humøret højt undervejs.

Kommende aktiviteter

Sæt dit præg på 2021