SKÆRM Stor Map Dit Netværk2

INFO

  • 08. oktober 2020
  • 8:30 - 10:30
  • K5 - biblioteket
  • 100 kr
TILMED DIG

Map dit netværk

Map dit nuværende netværk, skab et større netværk eller er der mon plads til begge dele? Som soloselvstændig ligger det i ordet, at du står selv med driften af hele din forretningDu er både økonomi, HR, marketing, udvikling og drift. Det er en kæmpe opgave - og det afgørende for, at du overlever, er at du prioriterer din tid på dét, der giver værdi. 

Så har du styr på, hvem du går til når du skal have marketing-input? Hvem spørger du til råds om moms og fakturering? Hvem pitcher du dit salg for, når du skal øve inden et vigtigt kundebesøg? Hvem giver dig motivation, når du har fået afslag? Den der gode idé til et nyt produkt, hvem udfordrer dig på business-casen?

Lær at mappe dit netværk og stille skarpt på dine omgivelser, så du kan skabe en “organisation” omkring dig. Find også ud af hvem du mangler i din organisation, hvilken kompetencer, du ikke har i dit netværk, som du skal ud at finde. Vi har indkaldt tre eksperter til at give dig konkrete råd og vejledning til dit “organisationsdiagram”:

Joan Morberg fra Morberg Breathe, giver dig en anderledes inspiration, ny viden og indsigt omkring balance og sammenhængskraft i din organisation. Hør om ny forskning indenfor Neuro Science, personlig branding, drivkraft og strategi. Joan har 15 års erfaring i ledelses- og organisationsudvikling i forskellige virksomheder og brancher og har selv for nyligt taget rejsen fra medarbejder i ledende stilling til soloselvstændig.

Susanne Flintholm har med sine 15 års erfaring i at netværke, forståelse og indsigt i værdien ved at skabe ambassadører for din virksomhed.

LinkedIn specialist giver dig konkret viden og værktøjer til professionel relationsskabelse via LinkedIn, som du kan videreføre direkte i din egen virksomhed eller organisation.

Program:

  • Oplæg fra Joan Morberg fra Morberg Breathe.
  • Oplæg fra Susanne Flintholm.
  • Oplæg fra LinkedIn specialist.

TID: 08.30-10.30
DATO: Torsdag d. 8. oktober
STED: Biblioteket (K5)
PRIS: 100 kr. ekskl. moms
TILMELDING: via booking.officelab.dk som medlem eller til info@officelab.dk 

Kommende aktiviteter

Fredagsbar i k6

Fredagsbar i k1