SKÆRM Stor ALBÆK Udsolgt

Morten Albæk

  • 27. november 2019
  • 16.00-18.00
  • Storsalen k4, Lyshøjen, Lystrup 8520
  • 200 kr. ekskl. moms

Morten Albæk

Hvad er meningen med livet?

Morten Albæk har svaret - og han har lavet mellemregningen.

Den famøse work/life-balance har fæstnet sig på vores nethinder og i den moderne selvrealiserings navn tager vi ofte os selv i enten at spilde tiden - eller tænke over vores spildte tid.

Morten Albæk gør op med forestillingen om at vi kan opdele vores liv i arbejde og privaten. Den konstante higen og søgen efter den ‘rette’ balance æder os op indefra og medfører stress og dårlig livskvalitet. Morten Albæk bruger sin erfaring fra blandt andet filosofi, Vestas, Danske Bank og Voluntas til at fortælle om at finde frem til det meningsfyldte i tilværelsen.

For at opnå den meningsfyldte tilværelse må vi nødvendigvis forstå forskellene på lykke, tilfredshed og mening - og sørge for at meningen er det der skaber værdi i vores liv.

Bliver det for snørklet og højtflyvende? Bare rolig, Morten Albæk sørger for at formidle meningen med livet i dette foredrag, og lægge op til debat, så vi kan anvende filosofien i alle henseender af livet så snart vi går hjem igen - med øje for meningen i vores tilværelse.

Morten Albæk - filosof, forretningsmand og forfatter

Er du ikke en del af officelab-fællesskabet?
Er du ikke en del af officelab-fællesskabet kan du sagtens komme med. Du tilmelder dig, og hvem du ellers vil have med, på linket og betaler med mobilepay - vi glæder os til at byde nye ansigter velkommen!

Kommende aktiviteter

VINTERNYHEDER med morgenmad

Julefest 2019

Digital Marketing Anno 2020