SKÆRM Soloselvværd

TILMELD DIG

  • 13. august 2020
  • 8.30-10.30
  • Biblioteket (k5), Lyshøjen 8, 8520 Lystrup
  • 100 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG HER

Er du soloselvstændig?

Selvstændigt soloselvværd - her får du både styr på psykologien og værdiansættelsen i din virksomhed.

Som selvstændig står du ofte alene med alle kasketterne på. I de mest pressede situationer er det afgørende at kunne bevare overblikket og troen på projektet og sig selv. Specielt er dette gældende, når du skal pitche og sælge varen - det er nemt at gennemskue, når der ikke er fuld overbevisning bag ordene.

Det kan være svært, når kunder, leverandører og konkurrenter står for døren. Hvordan håndterer du det eksterne pres, der konstant toner frem i baggrunden?
Du er god til dét du gør, men hvordan får du det sagt?

Til dette arrangement er vi alle i samme båd og gennemgår sammen psykologien og værdiansættelsen som selvstændig. Du kommer ud på den anden side hånd i hanke med de psykologiske faktorer, der hjælper dig på vej med din forretning. Vi har inviteret Lars Thomsen, med mere end 20 års erfaring inden for psykologi med til arrangementet for at gennemgå, hvad der sker, når selvværdet halter og hvordan det kan forebygges. Tilmed sørger vi for at du med ro i maven, kan fastslå din værdi, over for potentielle samarbejdspartnere i alle størrelser. 

Hvad sker der, hvis investorerne giver afslag? Uanset om du er flere år inde på rejsen som selvstændig eller først lige er startet, kan du anvende de konkrete værktøjer fra denne workshop

PROGRAM:
Velkomst v. Henrik, officelab, mens du tanker morgenmad
Oplæg v. Lars Thomsen
Pause med kaffe og forfriskninger
Øvelser ved bordene - hvordan forstår og bruger du selvværd?
Værdisætning af din virksomhed - hvad er jeg værd?
Opsamling

Nogle gange skal du sælge dig som Maserati, andre gange som Mazda - men hvornår?

Kommende aktiviteter

Sommerbar