FB_900x500_HI FI kampagne.jpg

Welcome Listeners

  • 11. april 2019
  • 15.00-17.00
  • Storsalen, k4
  • 100 kr. ekskl. moms
TILMELD DIG

Christoffer Arensbach, CEO fra Hi-Fi Klubben stod tidligt i spidsen for en større virksomhed, og fortæller om Hi-Fi Klubbens sats på kampagnen Welcome Listeners. Kampagnen er bemærkelsesværdig, fordi Hi-Fi Klubben tager et standpunkt i en værdidebat om risikoen ved ikke at lytte og være til stede. Christoffer spiller bolden op til fælles og gensidig inspiration, fordybelse og diskussion om problemer og muligheder forbundet med at tage stilling som brand.

“We live in a time where no one listens. We don’t listen to each other or to the other side of the story”

Tager du stilling?
Hvilken holdning har du til at Hi-Fi Klubben henvender sig direkte til dig og udfordrer? Tør jeg tage stilling i min virksomhed? Giver det mening - eller er det konsulent-floskler? Nyd selv videoen med den døve fortæller fra lyd-brandet, der tager stilling i kampagnen Welcome Listeners, og bliv kalibreret til et arrangement ud over det sædvanlige, hvor der ingen grænser er for debatten, udover selvfølgelig decibel-skalaen.

PROGRAM
15.00-15.10 Velkomst - aktiv lytning
15.10-16.00 Oplæg v/Christoffer Arensbach, direktør Hi-Fi klubben
16.00-16.10 Kaffe & kage-pause
16.10-16.30 Udveksling af indtryk, idéer og indsigter i grupper
16.30-17.00 Debat med Christoffer om at turde satse

Er du ikke en del af officelab-fællesskabet?
Er du ikke en del af officelab-fællesskabet kan du sagtens komme med. Du tilmelder dig, og hvem du ellers vil have med, på linket og betaler med mobilepay - vi glæder os til at byde nye ansigter velkommen!

”When we fail to listen, we fall into conflict”

Kommende aktiviteter

Ryk dig - i april!

Ryk dig - i maj!