DEN RIGTIGE KOMPETENCE

1
/
3

DE RIGTIGE KOMPETENCER, PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT

Hos officelab er fællesskabet fundament. Her finder du kompetencer i alle afskygninger. Ræk ud og find lige det, du har brug for. Det kan være inspiration, viden, løsninger, medarbejdere, samarbejder.

viden

netværk

kompetencer

SAMARBEJDE

På officelab sidder et utal af skarpe kompetencer, der er klar til at blive din næste freelance-, deltids- eller faste medarbejder. Du finder alt fra oversætteren, webudvikleren, PA'en, analytikeren og talnørden til biologen.

Kender vi ikke lige den ressource, du leder efter, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere indenfor rekruttering og organisationsudvikling, vi sætter dig i forbindelse med.

HVILKEN LØSNING PASSER TIL DIN VIRKSOMHED?

Rekruttering

Leder din virksomhed efter en ny medarbejder? Det kan være studentermedhjælper, projektansat, ekspert. Spring over bunken med 200 ansøgere og lad os komme med et bud på den rette. 

Vi tilbyder at dykke ned i vores pulje af skarpe kompetencer i netværket og kommer med et par kvalificerede kandidater.
Vi tilbyder også at understøtte jeres udvælgelsesproces via Insights personprofil.

PRIS: 500 KR PR. TIME

+ 5.000 kr i honorar ved ansættelse

KONTAKT OS OG HØR MERE

Uvildig vurdering

Har du brug for en 2. opinion inden en endelig ansættelse? Via Insights discovery foretager vi en uvildig vurdering af dine kandidater, hvilket styrker det endelige beslutningsgrundlag. Det kan være en bred tilbagemelding, men der kan også lægges vægt på helt specifikke aspekter, såsom konflikthåndtering, salgstalent eller social kompetence. 

 

PRIS: 3.000 KR PR. KANDIDAT

 

KONTAKT OS OG HØR MERE

skal DIT TEAMs samarbejde under lup?

Ved hjælp af Insights personprofil kan I arbejde med forskellige aspekter af samarbejdesudfordringer eller -forbedringer. Systemet er udviklet til at hjælpe os med at forstå os selv, forstå andre og få mest muligt ud af de relationer, der har betydning for dem på arbejdspladsen. 

I vil få en enkel og lettilgængelig model til at arbejde videre i virksomheden. I vil styrke jeres relationer internt, få et fælles sprog til at arbejde med f.eks. performance.

PRIS: FRA 4.500 KR

KONTAKT OS OG HØR MERE