NETVÆRKSBASERET FÆLLESSKAB

1
/
3

Frigør din organisation

OFFICELAB-152.jpg

BLIV STÆRKERE SAMMEN

En af de store fordele ved at bo i et virksomhedsfællesskab er, at du kan slippe din organisation fri og ruste virksomheden til fremtidens krav og nå nye højder.
Netværksorganisationen er en anderledes organisering, hvor opgaven er i fokus og ressourcer hentes ind i det omfang, der er brug for dem. Kendetegnet for netværksorganisationer er at de kan handle hurtigt og effektivt i fleksible rammer.

FLEKSIBILITET

Du kan koncentrere dig om dine kunder og vækst i et tempo, der passer dig. Når du har brug for at søsætte nye projekter, så kan du trække kompetencer ind i det omfang, der er nødvendigt.
Arbejdsmarkedets udviklingen og entré fra millennials-generationen gør også, at flere ønsker selv at stykke deres arbejdsliv sammen på egen hånd og arbejde, når de har lyst og med lige præcis de opgaver, de har lyst til. De vil i stigende grad ikke være ansat, men derimod være frie agenter og freelancere.

IMG_1436.JPG
Overblik 2_high res_V3_med bygningsnavne.jpg

DINE MULIGHEDER

Indenfor fællesskabet hos officelab finder du mange kompetencer – både i virksomheder og som frie agenter. Har du kun brug for en økonomichef i 10 timer om ugen, som kan skrues op eller ned i takt med din udvikling eller en projektleder i 6 måneder?
Kontakt os og hør mere om denne form for organisation eller hvis du ønsker at finde en bestemt kompetence.