1
/
3

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Holdet består af en flok idérige og handlekraftige mennesker.
Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde.
Derfor finder du os ude blandt vores brugere,
hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere.
 

 

FÆLLESSKAB

Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK

Vi er fleksible og understøtter hinandens forskellighed og udvikling. Vi gør hinanden bedre. 

DRIVKRAFT

Vi følger ikke strømmen. Vi er handlekraftige og vi tør gå af nye veje. 

web_CF.png

CHRISTOFFER
stifter & direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

TORBEN
lokationsleder

Jeg anstrenger mig hver dag for at skabe forbindelse og sammenhæng mellem vores ambitioner og den praktiske dagligdag i officelab fællesskabet.
Ambitionerne om dels at gøre det lettere at drive virksomhed og dels have fokus på det meningsfulde liv skal kunne ses og mærkes i hverdagen og virkeligheden.

M: tm@officelab.dk
T: 2844 4380

Website Billede Torben
Website Billede Elisabeth

ELISABETH
kundeservice

Jeg er din primære kontaktperson til holdet bag officelab. Min fornemmeste opgave er at gøre din hverdag lettere, sørge for at både små og store ting bliver ordnet, samt at sprede viden rundt i fællesskabet om aktiviteterne hos officelab.
Du finder mig i receptionen i K1, og rundt blandt alle vores brugere.

M: kundeservice@officelab.dk
T: 5033 4000

RIKKE
Event- og konferencekoordinator

Mit hjerte brænder for at skabe oplevelser, du sent glemmer. Om det er et personaleevent, en GDPR-workshop, en strategidag eller en samtale, så sørger jeg for at dine rammer er inspirerende og givende!

M: rd@officelab.dk
T: 6098 2918

Website Billede Rikke
Website Billede Monika

MONIKA
lokationsassistent

Når du får friskbrygget kaffe til dit møde eller dit kursus, når du oplever at her er rent og pænt, blomster i vasen, rene viskestykker og frisk mælk i kaffemaskinen, så er det mig, der har været på spil. 

M: mc@officelab.dk

FIE
lokationsassistent

Når du har brug for nøgler, brikker og alarmkoder, så er det mig, der hjælper dig. Du kan også møde mig om morgenen, når jeg låser op i fællesarealer og fælleskontorer, så der er klar til dig, når du ankommer til kontoret.

M: fif@officelab.dk

website_billede_FIE.png
web_ALB.png

ANNE-LUISE
markedsføring & digitalisering

Jeg har øje på det visuelle og æstetiske udtryk i officelab og arbejder med strategisk branding og markedsføring. Jeg gør hver dag mit bedste for, at vores kommunikation er klar, vedkommende og meningsfuld.

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

MICHAEL
økonomiansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunderJeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: finans@officelab.dk

Website Billede Michael
Website Billede CKT

CHRISTINA
administration, udlejning & økonomi

Jeg er din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer og dine kontrakter. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

M: ckt@officelab.dk
T: 2713 8234

TOMMY
bygge- & projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for projekteringen af officelabs bygninger; så dine behov og arkitektens kreativitet forenes og giver en bæredygtig og langtidsholdbar bygning.

M: top@officelab.dk
T: 2983 8238

website_TP.png
web_MF.png

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas.