SAMMENHOLD

1
/
3

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Holdet består af 20 idérige og handlekraftige mennesker.
Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde.
Derfor finder du os ude blandt vores brugere,
hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere.
 

 

FÆLLESSKAB

Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK

Vi er fleksible og understøtter hinandens forskellighed og udvikling. Vi gør hinanden bedre. 

DRIVKRAFT

Vi følger ikke strømmen. Vi er handlekraftige og vi tør gå af nye veje. 

web_CF.png

CHRISTOFFER
stifter & direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

ELISABETH
koncept- & kommunikationsansvarlig

Mit ansvar er officelab konceptet. Fra vores kommunikation, branding, aktiviteter & kurser - til hvordan du oplever os i din hverdag. Jeg brænder for at tage konceptet til næste niveau og tror på at retning er langt mere afgørende end fart. 

M: ebe@officelab.dk
T: 4041 0852

web_EBE.png
website_HHJ.png

HENRIK
lokationsleder

Min fornemmeste opgave er at drive og udvikle lokationen officelab kirstinelund, så du altid oplever, at det bliver lettere at drive din virksomhed. Ved jeg hvordan din virksomhed udvikler sig, sørger jeg for at dine rammer understøtter den retning.

M: hhj@officelab.dk
T: 3140 0150

ERIK
tømrermester & byggeleder 

Du møder mig når byggeprojekter skal udføres. Både de små, som et nyt mødelokale eller akustikløsning i dit lejemål, og de større, nye byggerier - i første omgang k7. 

M: er@officelab.dk
T: 4033 2828

website_billede_EØ.png
Website Billede Annil

ANNIL
kundeservice-koordinator

Jeg er din primære kontaktperson til holdet bag officelab. Min fornemmeste opgave er at gøre din hverdag lettere, sørge for at både små og store ting bliver ordnet, samt at sprede viden rundt i fællesskabet om aktiviteterne hos officelab.
Du finder mig i receptionen i K1, og rundt blandt alle vores brugere.

M: kundeservice@officelab.dk
T: 2063 8828

CHRISTOFFER
logistik- og indkøbsansvarlig

Mit fokus er at skabe struktur og logistisk optimale løsninger på officelab kirstinelund. Jeg varetager og samler vores indkøb og skaber gensidigt værdifulde relationer med vores samarbejdspartnere.   

M: cch@officelab.dk
T: 2849 8888

website_CFR.png
website_ML.png (1)

MIA
møde- og konferenceansvarlig

Jeg brænder for at skabe effektive og inspirerende rammer om dine konferencer og møder. Uanset hvilket arrangement du har i tankerne, kan jeg lave en skræddersyet løsning til dig - fra forplejning og stemning til den rigtige bordopstilling. 

M: mil@officelab.dk
T: 2023 2306

DIAN
tekniker

Jeg er håndværker med teknisk snilde og sætter en ære i at løse de forskellige praktiske eller tekniske udfordringer, som opstår i hverdagen - så du kan fokusere på at drive din forretning.

M: dif@officelab.dk
T: 5362 6632

website_DF.png
website_billede_kk.png

KAMILLA
caféansvarlig

Jeg er din værtinde i caféen. Caféen er dit frirum og hver dag gør jeg mit bedste for at levere den ekstra service, som giver dig og dine kolleger en god og nærende oplevelse

M: drift@officelab.dk
T: 2267 7150

JANNE
lokationsassistent

Jeg varetager de praktiske og administrative opgaver, når brugere flytter ind, flytter rundt eller (en sjældent gang) flytter ud. Ingen spørgsmål er for små eller for store til mig.

M: jat@officelab.dk
T: 6014 1577

website_JT.png (1)
website_billede_FIE.png

FIE
lokationsassistent

Når du oplever at der på magisk vis bliver fyldt op med alle de små praktiske ting, som rene viskestykker, håndklæder, nyt sæbe og frisk mælk, så er det mig, der har været på spil. 

M: fif@officelab.dk

JANNI
job- og vidensformidler

Min dag giver mening, når mennesker lykkes og viden deles! Når en jobsøgende når i mål og opnår ny erkendelse, starter nye projekter op eller får job. Eller når en virksomhed finder den kompetence eller den viden, som tager dem til næste skridt.

M: jkr@officelab.dk
T: 2636 7251

 

web_JKR.png
web_ALB.png

ANNE-LUISE
markedsføring & digitalisering

Jeg har øje på det visuelle og æstetiske udtryk i officelab og arbejder med strategisk branding og markedsføring. Jeg gør hver dag mit bedste for, at vores kommunikation er klar, vedkommende og meningsfuld.

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

SUSANNE
netværksinspirator

Jeg er professionelt nysgerrig og skaber relationer mellem virksomheder og mennesker med netværk og arrangementer som omdrejningspunkt. 

M: sf@officelab.dk
T: 5240 6581

web_SF.png
website_billede_MR.png

MARTIN
koncept- og kommunikationsassistent 

Jeg er drevet af at tilføje næring til de sproglige blomster og visuelle medier, der fortæller historien om officelab. Samtidig forsøger jeg at holde vægtskålen i balance som Elisabeths personlige assistent.

M: mrl@officelab.dk
T: 6177 6988

 

DITTE
bogholder

Jeg sætter en ære i at holde styr på bogholderiet og officelabs regnskab. Jeg er også din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer.

M: dbk@officelab.dk
T: 2616 8802

website_ditte.png
website_billede_HK.png

HENNING
økonomiansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunderJeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: hek@officelab.dk
T: 5383 5084

TOMMY
bygge- & projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for projekteringen af officelabs bygninger; så dine behov og arkitektens kreativitet forenes og giver en bæredygtig og langtidsholdbar bygning.

M: top@officelab.dk
T: 2983 8238

website_TP.png
web_TH.png

TRINE
arkitekt

Det giver mig energi at være med til at skabe steder, som inspirerer og bringer mennesker sammen på kryds og tværs. Steder, som bliver indtaget, brugt og holdt af.

M: tmj@officelab.dk
T: 2620 6287

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas.

web_MF.png