SAMMENHOLD

1
/
3

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Holdet består af en flok idérige og handlekraftige mennesker.
Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde.
Derfor finder du os ude blandt vores brugere,
hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere.
 

 

FÆLLESSKAB

Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK

Vi er fleksible og understøtter hinandens forskellighed og udvikling. Vi gør hinanden bedre. 

DRIVKRAFT

Vi følger ikke strømmen. Vi er handlekraftige og vi tør gå af nye veje. 

web_CF.png

CHRISTOFFER
stifter & direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

ELISABETH
koncept- & kommunikationsansvarlig

Mit ansvar er officelab konceptet. Fra vores kommunikation, branding, aktiviteter & kurser - til hvordan du oplever os i din hverdag. Jeg brænder for at tage konceptet til næste niveau og tror på at retning er langt mere afgørende end fart. 

M: ebe@officelab.dk
T: 4041 0852

web_EBE.png
website_CFR.png

CHRISTOFFER
logistik- og driftsansvarlig

Mit fokus er at skabe struktur og logistisk optimale løsninger på officelab kirstinelund. Jeg varetager den daglige drift sammen med mit team og skaber gensidigt værdifulde relationer med vores samarbejdspartnere.   

M: cch@officelab.dk
T: 2849 8888

ANNIL
kundeservice-koordinator

Jeg er din primære kontaktperson til holdet bag officelab. Min fornemmeste opgave er at gøre din hverdag lettere, sørge for at både små og store ting bliver ordnet, samt at sprede viden rundt i fællesskabet om aktiviteterne hos officelab.
Du finder mig i receptionen i K1, og rundt blandt alle vores brugere.

M: kundeservice@officelab.dk
T: 2063 8828

Website Billede Annil
website_HHJ.png

HENRIK
Relationer, aktiviteter og fællesskaber

Min fornemmeste opgave er at kende alle på officelab kirstinelund - kende dig, din virksomhed og forstå den rejse, I er op. Jeg brænder for at kombinere mennesker, ressourcer og viden, så virksomheder og muligheder blomstrer. 

M: hhj@officelab.dk
T: 3140 0150

FIE
lokationsassistent

Når du oplever at der på magisk vis bliver fyldt op med alle de små praktiske ting, som rene viskestykker, håndklæder, nyt sæbe og frisk mælk, så er det mig, der har været på spil. 

M: fif@officelab.dk

website_billede_FIE.png
web_ALB.png

ANNE-LUISE
markedsføring & digitalisering

Jeg har øje på det visuelle og æstetiske udtryk i officelab og arbejder med strategisk branding og markedsføring. Jeg gør hver dag mit bedste for, at vores kommunikation er klar, vedkommende og meningsfuld.

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

JANNI
job- og vidensformidler

Min dag giver mening, når mennesker lykkes og viden deles! Når en jobsøgende når i mål og opnår ny erkendelse, starter nye projekter op eller får job. Eller når en virksomhed finder den kompetence eller den viden, som tager dem til næste skridt.

M: jkr@officelab.dk
T: 2636 7251

 

web_JKR.png
Website Billede JH

JAN
økonomiansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunderJeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: jh@officelab.dk

CHRISTINA
bogholder

Jeg sætter en ære i at holde styr på bogholderiet og officelabs regnskab. Jeg er også din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer.

M: ckt@officelab.dk
T: 2713 8234

Website Billede CKT
web_TH.png

TRINE
arkitekt

Det giver mig energi at være med til at skabe steder, som inspirerer og bringer mennesker sammen på kryds og tværs. Steder, som bliver indtaget, brugt og holdt af.

M: tmj@officelab.dk
T: 2620 6287

TOMMY
bygge- & projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for projekteringen af officelabs bygninger; så dine behov og arkitektens kreativitet forenes og giver en bæredygtig og langtidsholdbar bygning.

M: top@officelab.dk
T: 2983 8238

website_TP.png
web_MF.png

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas.