1
/
3

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Holdet består af en flok idérige og handlekraftige mennesker.
Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde.
Derfor finder du os ude blandt vores brugere,
hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere.
 

 

FÆLLESSKAB

Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK

Vi er fleksible og understøtter hinandens forskellighed og udvikling. Vi gør hinanden bedre. 

DRIVKRAFT

Vi følger ikke strømmen. Vi er handlekraftige og vi tør gå af nye veje. 

web_CF.png

CHRISTOFFER
stifter & direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

MORTEN
Salg og udvikling

Nogen siger, jeg er ekspert i, hvordan vi indretter de fysiske rammer, så de passer til vores arbejdsstil. Udover at sidde i K5-maskinrummet nyder jeg derfor at flytte mig rundt på kirstinelunds mange kvadratmeter, alt efter hvilke opgaver jeg løser. Tag fat i mig, hvis I mangler nye perspektiver på, hvordan jeres kvadratmeter understøtter den måde, I arbejder på.

M: mv@officelab.dk
T: 3059 7337

Website Billede Morten
Website Billede Torben

TORBEN
lokationsleder

Jeg anstrenger mig hver dag for at skabe forbindelse og sammenhæng mellem vores ambitioner og den praktiske dagligdag i officelab fællesskabet.
Ambitionerne om dels at gøre det lettere at drive virksomhed og dels have fokus på det meningsfulde liv skal kunne ses og mærkes i hverdagen og virkeligheden.

M: tm@officelab.dk
T: 2844 4380

ELISABETH
kundeservice

Jeg er din primære kontaktperson til holdet bag kirstinlund. Min fornemmeste opgave er at gøre din hverdag lettere. Jeg sørger for, at både små og store ting bliver ordnet, ligesom jeg spreder viden rundt i fællesskabet om de mange aktiviteter hos kirstinelund. Du finder mig i K5-maskinrummet eller ude blandt alle vores brugere.

M: kundeservice@officelab.dk
T: 5033 4000

Website Billede Elisabeth
Website Billede Rikke

RIKKE
Event- og netværkskoordinator

Mit hjerte brænder for at skabe oplevelser, du sent glemmer, og så er jeg drevet af alt det, netværk kan. Du møder mig rundt omkring til kirstinelunds mange events. Blandt andet er det mig, der faciliterer Netværk på tværs og netværksuddannelsen. Uanset hvor du møder mig, sørger jeg for, at dine rammer er inspirerende og givende.

M: rd@officelab.dk
T: 6053 6384

MIA
Konferencer og møder

Jeg står på tæer for at gøre din konference- eller mødedag på kirstinelund til en oplevelse. Min fornemmeste opgave er at sikre glade og storsmilende gæster. Fortæl mig, hvad udbyttet skal være af din dag hos os, så former vi sammen en løsning til dig.

Mail: mt@officelab.dk
Mobil: 5433 7126

Website Billede Mia
Website Billede Monika

MONIKA
lokationsassistent

Når du får friskbrygget kaffe til dit møde eller dit kursus, når du oplever at her er rent og pænt, blomster i vasen, rene viskestykker og frisk mælk i kaffemaskinen, så er det mig, der har været på spil. 

M: mc@officelab.dk

FIE
lokationsassistent

Når du har brug for nøgler, brikker og alarmkoder, så er det mig, der hjælper dig. Du kan også møde mig om morgenen, når jeg låser op i fællesarealer og fælleskontorer, så der er klar til dig, når du ankommer til kontoret.

M: fif@officelab.dk

website_billede_FIE.png

JESPER HAUGE
økonomiansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunderJeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: finans@officelab.dk

CHRISTINA
Administration og økonomi

Jeg er din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer og kontrakter. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

M: ckt@officelab.dk
T: 2713 8234

Website Billede CKT
website_TP.png

TOMMY
bygge- & projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for projekteringen af officelabs bygninger; så dine behov og arkitektens kreativitet forenes og giver en bæredygtig og langtidsholdbar bygning.

M: top@officelab.dk
T: 2983 8238

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas.

web_MF.png
Website Billede Michael (1)

MICHAEL
Reparation og vedligehold

Når du som bruger opretter en hændelse i appen, er det ofte mig, der løser opgaven. Med fokus på reparation, montering og vedligehold af bygninger og udearealer skaber jeg et rart, indbydende sted at gå på arbejde. Glade brugere gør min arbejdsdag god.

Mail: mj@officelab.dk

ANNE-LUISE
app udvikling & branding

Jeg udvikler officelab-appen til at gøre din oplevelse endnu mere vedkommende i mødet med os, og så har jeg løsninger klar, når det kommer til det visuelle og æstetiske udtryk rundt omkring på kirstinelund. I samarbejde med Monica gør vi vores bedste for, at vores branding er klar, vedkommende og meningsfuld.

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

web_ALB.png
Website Monica

MONICA
Kommunikation og marketing

Jeg fortæller alle de gode historier fra kirstinelund og deler, når en aktivitet eller andet bidrager til fællesskabet. Den røde tråd i mit arbejde er relevante budskaber og gode brugeroplevelse på tværs af kirstinelunds kanaler. Har du noget fantastisk på hjerte, der bidrager til fællesskabet, så lad os drikke en kop kaffe.

Mail: mlm@officelab.dk
Mobil: 5433 8438