HOLDET BAG

1
/
3

sammen gør vi en forskel

Holdet består af 15 idérige og handlekraftige mennesker. Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde. Derfor finder du os ude blandt vores brugere, hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere. 

FÆLLESSKAB
Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK
Vi er fleksible, understøtter brugernes forskellighed og udvikling og tør skille os ud fra mængden.

 

CHRISTOFFER
stifter - direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

web_CF.png
web_EBE.png

ELISABETH
konceptansvarlig

Mit omdrejningspunkt er officelab konceptet; fra kommunikation, marketing og netværk til forretning. Jeg har haft en god dag, når officelab har været med til at skubbe virksomheder fremad.  

M: ebe@officelab.dk
T: 4041 0852

ADRIAN
møde- og konferenceansvarlig

Jeg er glad, når du går hjem med en god oplevelse i bagagen. Hver dag gør jeg mit bedste for at levere den ekstra service, som giver dig og dine gæster en god historie at fortælle

M: ah@officelab.dk
T: 5240 6583

web_AH.png
website_HHJ.png

HENRIK
lokationsleder

Min fornemmeste opgave er at drive og udvikle lokationen officelab kirstinelund, så du altid oplever, at det bliver lettere at drive virksomhed.

M: hhj@officelab.dk
T: 3140 0150

HANNE
værtinde

Min opgave er at du trives. Det handler om at gøre dig fri fra alle de tidskrævende praktiske ting i hverdagen, så du kan koncentrere dig om det, du er god til

M: hkh@officelab.dk
T: 5240 6585

web_HKH.png
website_rikke.png

RIKKE
lokationsassistent

Jeg er der altid med en hjælpende hånd, så dine arbejdsomgivelser virker motiverende. Ingen opgaver er for lille eller stor.

M: rme@officelab.dk

VERA
caféansvarlig

Mit omdrejningspunkt er at gøre caféen til dit frirum. Hvad end det er til frokost, en frisk kop cappuccino eller en morgencroissant, så er caféen dit afslappende afbræk i hverdagen.

M: vbs@officelab.dk
T: 5240 6571

website_vera.png
web_MF.png

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas

DIAN
vedligehold & teknik

Jeg er håndværker med teknisk snilde og sætter en ære i at løse de forskellige praktiske eller tekniske udfordringer, som opstår i hverdagen - så du kan fokusere på at drive din forretning.

M: dif@officelab.dk
T: 5362 6632

DF_web.png
web_JKR.png

JANNI
HR-ansvarlig & inspirator

Min dag giver mening, når mennesker lykkes! Når en inspirant når i mål og opnår ny erkendelse, møder nye mennesker, starter nye projekter op eller får job. Eller når et netværksmøde summer af liv, og alle får noget godt med hjem

M: jkr@officelab.dk
T: 2636 7251

 

SUSANNE
netværksinspirator & eventkoordinator​ 

Jeg er professionelt nysgerrig og skaber relationer mellem virksomheder og mennesker med netværk og events som omdrejningspunkt 

M: sf@officelab.dk
T: 5240 6581

web_SF.png
web_ALB.png

ANNE-LUISE
markedsføring & digitalisering

Jeg har øje på det visuelle og æstetiske udtryk i officelab og arbejder med strategisk branding og markedsføring. Jeg gør hver dag mit bedste for, at vores kommunikation er klar, vedkommende og meningsfuld

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

SIDSEL
PR 

Mit fokusområde ligger i krydsfeltet mellem PR, kommunikation og online medier. Jeg får en succesfølelse, når jeg kan se at kendskabet til officelab og det fantastiske fællesskab, der findes herude, øges.

M: shh@officelab.dk
T: 2255 9274

 

 

website_Sidsel.png
web_KSN.png

KIRSTEN
bogholder

Jeg sætter en ære i at holde styr på bogholderiet og officelabs regnskab. Jeg er også din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer.

M: ksn@officelab.dk
T: 2616 8802

HENNING
CFO, økonomi ansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunder. Jeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: hek@officelab.dk
T: 5383 5084

website_billede_HK.png (1)
web_TH.png

TRINE
arkitekt

Det giver mig energi at være med til at skabe steder, som inspirerer og bringer mennesker sammen på kryds og tværs. Steder, som bliver indtaget, brugt og holdt af

M: tmj@officelab.dk
T: 2620 6287

TOMMY
CTO, projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for udviklingen af officelabs bygninger; fra tegning over konstruktion og til overlevering. Mit fokus er at materialer, byggeproces og de endelige rammer går op i en højere enhed, som passer til dine behov.

M: top@officelab.dk
T: 29838238

website_TP.png