SAMMENHOLD

1
/
3

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Holdet består af 16 idérige og handlekraftige mennesker.
Vi arbejder dynamisk og møder mennesker i øjenhøjde.
Derfor finder du os ude blandt vores brugere,
hvor vi altid står til rådighed for dig og dine medarbejdere.
 

 

FÆLLESSKAB

Vi udvikler sociale og professionelle relationer, så vi står stærkere. Sammen og hver for sig.

DYNAMIK

Vi er fleksible og understøtter hinandens forskellighed og udvikling. Vi gør hinanden bedre. 

DRIVKRAFT

Vi følger ikke strømmen. Vi er handlekraftige og vi tør gå af nye veje. 

CHRISTOFFER
stifter & direktør

Min bevæggrund er ligetil: At gøre det lettere at drive virksomhed. Jeg vil udfordre ikke kun virksomhedsejere, men alle mennesker og skubbe deres tankegang i fælleskabets og netværkets retning. Når vi bruger hinandens kompetencer, kommer vi lettere fremad.

M: cf@officelab.dk
T: 5033 7000

web_CF.png
web_EBE.png

ELISABETH
koncept- & kommunikationsansvarlig

Mit ansvar er officelab konceptet; vores kommunikation, branding, aktiviteter & kurser - kort sagt hele officelab oplevelsen, hvorend du møder os. Jeg brænder for at udvikle konceptet. 

M: ebe@officelab.dk
T: 4041 0852

HENRIK
lokationsleder

Min fornemmeste opgave er at drive og udvikle lokationen officelab kirstinelund, så du altid oplever, at det bliver lettere at drive virksomhed.

M: hhj@officelab.dk
T: 3140 0150

website_HHJ.png
web_AH.png

ADRIAN
café og forplejningsansvarlig

Jeg er din vært i caféen. Caféen er dit frirum og hver dag gør jeg mit bedste for at levere den ekstra service, som giver dig og dine kolleger en god og nærende oplevelse.

M: ah@officelab.dk
T: 5240 6583

CHRISTOFFER
logistik- og konferenceansvarlig

Mit fokus er at skabe struktur og logistisk optimale løsninger på officelab kirstinelund; dét lige fra konferencebooking til vores serviceydelser, så du altid får den bedste oplevelse.  

M: cch@officelab.dk
T: 2849 8888

website_CFR.png
web_HKH.png

HANNE
lokationskoordinator

Min opgave er at du trives. Det handler om at gøre dig fri fra alle de tidskrævende praktiske ting i hverdagen, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

M: hkh@officelab.dk
T: 5240 6585

DIAN
tekniker

Jeg er håndværker med teknisk snilde og sætter en ære i at løse de forskellige praktiske eller tekniske udfordringer, som opstår i hverdagen - så du kan fokusere på at drive din forretning.

M: dif@officelab.dk
T: 5362 6632

website_DF.png
web_MF.png

MADS
vicevært

Jeg sørger for, at vores udearealer altid tager sig godt ud, og at bygningerne er i god stand. Det vigtigste for mig er, at du føler dig godt tilpas.

JANNI
HR-ansvarlig & inspirator

Min dag giver mening, når mennesker lykkes! Når en inspirant når i mål og opnår ny erkendelse, møder nye mennesker, starter nye projekter op eller får job. Eller når et netværksmøde summer af liv, og alle får noget godt med hjem.

M: jkr@officelab.dk
T: 2636 7251

 

web_JKR.png
web_SF.png

SUSANNE
netværksinspirator & eventkoordinator​ 

Jeg er professionelt nysgerrig og skaber relationer mellem virksomheder og mennesker med netværk og arrangementer som omdrejningspunkt. 

M: sf@officelab.dk
T: 5240 6581

ANNE-LUISE
markedsføring & digitalisering

Jeg har øje på det visuelle og æstetiske udtryk i officelab og arbejder med strategisk branding og markedsføring. Jeg gør hver dag mit bedste for, at vores kommunikation er klar, vedkommende og meningsfuld.

M: abf@officelab.dk
T: 2757 6368

web_ALB.png
website_Sidsel.png

SIDSEL
PR 

Mit fokusområde ligger i krydsfeltet mellem PR, kommunikation og online medier. Jeg får en succesfølelse, når jeg kan se at kendskabet til officelab og det fantastiske fællesskab, der findes herude, øges.

M: shh@officelab.dk
T: 2255 9274

 

DITTE
bogholder

Jeg sætter en ære i at holde styr på bogholderiet og officelabs regnskab. Jeg er også din kontaktperson, hvis du har lavpraktiske spørgsmål om dine fakturaer.

M: dbk@officelab.dk
T: 2616 8802

website_ditte.png
website_billede_HK.png

HENNING
Økonomiansvarlig 

Min drivkraft er ønsket om at kunne gøre en forskel på det økonomiske område for både officelab og for vores kunder.Jeg kan kontaktes med både stort og småt indenfor mit kompetenceområde.

M: hek@officelab.dk
T: 5383 5084

TRINE
arkitekt

Det giver mig energi at være med til at skabe steder, som inspirerer og bringer mennesker sammen på kryds og tværs. Steder, som bliver indtaget, brugt og holdt af.

M: tmj@officelab.dk
T: 2620 6287

web_TH.png
website_TP.png

TOMMY
Bygge- & projektudviklingsleder

Jeg er ansvarlig for udviklingen af officelabs bygninger; fra tegning over konstruktion og til overlevering. Mit fokus er at materialer, byggeproces og de endelige rammer går op i en højere enhed, som passer til dine behov.

M: top@officelab.dk
T: 29838238