1
/
3

plads til samling

Få maksimalt udbytte af dit møde eller din konference i et dynamisk og innovativt miljø blandt  200 virksomheder. Vores konferencecenter består af 5 forskellige typer lokaler med ekstra 10 tilknyttede mødelokaler. Faciliteterne giver dig mulighed for at tænke kreativt og give dit arrangement kant og dynamik.

Vi tænker dit arrangement og tilpasser alt fra grønne omgivelser, udendørs oplevelser, café og forplejning til bordopsætning og dekoration. 

Kom ud af de vante rammer og rid på bølgen af 850 brugere i et voksende erhvervscampus.

KONFERENCECENTER

Vil du give din konference kant og dynamik?
Her finder du konferencelokaler i unikke rammer, der svarer til dine behov, hvad enten det gælder større forsamlinger, kurser/workshops, produktlanceringer eller noget helt fjerde.

Se vores konferencelokaler

indbydende mødelokaler

Sid i lyse, industrielle lokaler med højt til loftet og god akustik. Vores indretningsarkitekt har skabt de optimale rammer både til kreativitet, samtale og fordybelse. Og vores AV-udstyr kører naturligvis på skinner!

se vores mødelokaler

inddrag os i planlægningen

Fortæl os hvad udbyttet skal være af din konference, så former vi sammen den perfekte løsning. Vi jonglerer mellem en café, et biblioteket en udendørs pavillon og mange andre muligheder. Vi sætter en grill op, laver 3-retters menu eller sender dig på én af vores grønne gåruter. Vi gør din konference til en oplevelse!

hvad siger vores brugere?

 • Rammerne var super, og med lækker frokost fra grillen i haven ved hyggelige borde med lystig snak mellem forskellige firmaer, kan scenen ikke sættes bedre

  JANNIE MARIE CHRISTENSEN Hammer Andersen
 • Vores gæster har udtrykt stor tilfredshed med både lokaler, faciliteter, bespisning, parkering og tilkørselsforhold.

  JESPER BREINDAHL Dana
 • Jeg bruger mødelokalerne, og det er meget professionelle rammer. De kunder, jeg inviterer med, er meget begejstrede

  TINA PONTOPPIDAN CA

mød et udpluk af vores konferencebrugere

 • terma.png
 • Intenz
 • allnrg.png
 • olivia.png
 • dana.png