1
/
3

plads til samling

Få maksimalt udbytte af dit møde eller din konference i et dynamisk og innovativt miljø blandt 650 brugere. Du kan anvende vores omgivelser kreativt og give dit arrangement kant og dynamik.

Rid på bølgen af 200 dynamiske virksomheder

videnindspark

Vil du give din konference kant og dynamik?
Du kan kickstarte den med et gratis vidensindspark fra én af vores mange virksomheder. Få fx et kort indlæg fra førende virksomheder inden for blandt andet inbound marketing, PowerBI, strategi og ledelse, machine learning og netværksorganisation. 

indbydende rammer

Sid i lyse, industrielle lokaler med højt til loftet og god akustik. Vores indretningsarkitekt har skabt de optimale rammer både til networking og fordybelse. Og vores AV-udstyr kører naturligvis på skinner!

se vores lokaler

skræddersyet

Dine behov og ønsker danner rammen om din konference. Hvad er formålet? Hvad vil du udstråle? Vi lader dine tanker og idéer præge udformningen - lige fra blomster til forplejning. Præmissen for den skræddersyet løsning gælder uanset om der er tale om et foredrag, workshop, reception eller noget helt fjerde. 

mød et udpluk af vores konferencebrugere

Exception while creating a value.

hvad siger vores brugere?

  • Rammerne var super, og med lækker frokost fra grillen i haven ved hyggelige borde med lystig snak mellem forskellige firmaer, kan scenen ikke sættes bedre

    JANNIE MARIE CHRISTENSEN Hammer Andersen
  • Vores gæster har udtrykt stor tilfredshed med både lokaler, faciliteter, bespisning, parkering og tilkørselsforhold.

    JESPER BREINDAHL Dana
  • Jeg bruger mødelokalerne, og det er meget professionelle rammer. De kunder, jeg inviterer med, er meget begejstrede

    TINA PONTOPPIDAN CA