velkommen til konferencecentret hos officelab

Her finder du konferencelokaler i unikke rammer, der svarer til dine behov, hvad enten det gælder større forsamlinger, kurser/workshops, produktlanceringer eller noget helt fjerde.

Du har mulighed for at tilpasse din konference, præcis som du vil - vi sørger for at alt spiller på dagen og du går tilfreds fra vores konferencecenter med friske perspektiver og et godt udbytte.

lokaler

Vores konferencelokaler kan rumme fra 10-150 deltagere og spænder bredt i stil, udtryk og stemning. Du kan til enhver tid booke en uforpligtende rundvisning for selv at opleve lokalerne.

Se vores lokaler her!

martin ib

Madimperiet Martin IB leverer din forplejning til konferencen. Det lækre gastronomiske input varierer med jævne mellemrum, så du altid bliver ladet op med det helt rigtige energi-input. Du er også sikker på at indholdet fra konferencen bliver siddende efterfølgende, med den rigtige forplejning.

INFRASTRUKTUR

Kun 1 minut fra officelab ligger fra- og tilkørsel til motorvejen. Der er også et Letbane-stop i gåafstand fra lokationen. Kommer du langvejs fra er der 30 min. til Aarhus Lufthavn. 

Kort
Overblik 2_high res_V3_med bygningsnavne.jpg

gratis parkering

Vi har altid gratis parkering på selve campus, lige ved døren til din konference.

Vi garanterer også at der altid er plads på vores lokationen - det eneste du skal koncentrere dig om, er indholdet af din konference. 

viden

Vil du give din konference kant og dynamik?
Du kan kickstarte den med et gratis vidensindspark på 20 min. fra én af vores mange virksomheder. Få eksempelvis et kort indlæg fra førende virksomheder inden for blandt andet inbound marketing, PowerBI, strategi og ledelse, machine learning og netværksorganisation. 

OFFICELAB HENRIK 045 Ny

VORES BRUGERE SIGER

 • Super konferencelokaler, der kan rumme det hele. Både mindre og store forsamlinger. Forplejning eller ingen forplejning. Og har du et særligt ønske, tager Mia og Christoffer altid opgaven med et smil og finder en løsning HVER gang. Det er en fornøjelse! Og så er der lokalerne. De er lækre, moderne og indbydende og indeholder det vi har brug for. Personligt sætter jeg pris på møblerne – ja selv krusene - er nøje udvalgte. At der ofte er friske blomster i vaserne og hyggelys på bordene. Teamet bag gør lige den tand ekstra, og det kan mærkes. Det er nemt at være kunde. Tak for det team officelab.

  Gitte Riis Axelsen intenz
 • Elopak spent five weeks at officelab with more than 60 employees for a ERP implementation. It became the most productive period in our project. The facility is new, the rooms are spacious, the equipment is state of the art and most importantly the staff goes the extra mile in order to meet your needs.

  Knut Thorbjoernsen Elopak
 • Alt i alt rammer der var med til at sikre at alle mine samtaler havde de rette betingelser for at skabe succes😊 Jeg kan varmt anbefale stedet til dette formål og alt skabes med dejlige smil og et stort godmorgen, når man ankommer til officelab.

  Kim Jensen Circle K
 • I IT-virksomheden RIT A/S skulle der holdes stor reception for at fejre både nyt firmanavn, nye lokaler og selskabets 30 års jubilæum. Alt sammen i en periode med travlhed. Det vigtigste for os, var at vi kunne stole på at officelab tog sig af hele forberedelsen af receptionen. Faktisk hjalp Officelab med meget mere end det; de hjalp også med invitationen, underholdning og rundvisning på dagen. ”Så vi endte med at kunne arbejde koncentreret med vores kundeopgaver helt frem til receptionens start”.

  Mads Møller Pedersen RIT A/S
 • Vi afholdte et enkelt møde med Christoffer fra officelab – og talte om vores tanker – og Christoffer bidrog med rigtige gode input og erfaringer. Det var rigtig godt, at jeg ikke skulle have stress over selve dagen – men faktisk blot mødte op som enhver anden gæst, alt andet var der taget hånd om

  Brian Holch Power People
 • Ikke blot faciliteterne er rigtige gode, placeringen er ligeledes perfekt, da officelab ligger ganske tæt på motorvejen. Det er noget mine kunder værdsætter og dermed også jeg selv.

  Christian Taftenberg Jensen Konsulentfirmaet Christian Jensen

MØD ET UDPLUK AF VORES KONFERENCEBRUGERE

 • allnrg.png
 • hi fi.png
 • Intenz
 • Elopak
 • Circle K
 • terma.png