BALANCE, SUCCES og resultater

Kursus 10 moduler á 2 timer

1
/
3

Oplever du, at du ikke når de vigtige ting i hverdagen?

Bliv klogere på, hvad det er, der gør os til vanemennesker og hvorfor vi tit falder i negative tankemønstre.
Opnå overensstemmelse mellem det, du brænder for at lave og det, du rent faktisk bruger din tid på. Det giver øget glæde og det kan ses på din bundlinje.

Intenz og officelab er gået sammen om, at udbyde dette kursusforløb til dig og dine medarbejdere med fokus på at styrke retningen i jeres forretning og øge arbejdsglæden.

KURSUSDAGE: 10/1, 24/1, 7/2, 20/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 17/5

STED: officelab kirstinelund, Storsalen i K4, Lyshøjen 2, 8520 Lystrup

PRIS: 5.500 kr       TILMELD DIG

 

Med dette kursus, der strækker sig over 5 måneder (10 moduler á 2 timer), får du indsigt i og øvelser og værktøjer, der hjælper dig med at:

• Finde mål og mening
• Prioritere effektivt
• Planlægge og holde fokus
• Højne dit aktivitetsniveau
• Levere og præstere bedre
• Skabe mere værdi og bundlinje

Mellem modulerne vil der være hjemmeopgaver, som bidrager til at ny viden bliver implementeret. 

Hvem vil få gavn af kurset?
Virksomhedsejere, ledere, medarbejdere, iværksættere og alle andre, der har brug for at blive mere bevidst om sig selv og sine muligheder for at styre hverdagen og forretningen.

 

kursus_moduler1.png
kursus_moduler2.png

Naturligvis Intenz 
Underviser på alle 10 moduler er Joan Morberg, konsulent i Intenz. Joan har stor viden og erfaring indenfor området personlig performance, passion, work-life-balance, Neuro Science, kultur-, leder- samt teamudvikling og arbejder dagligt med at få det udbredt og implementeret i danske virksomheder.

 

Intenz er et ambitiøst konsulenthus, som vi er glade for at samarbejde med. Deres tilgang er ganske enkel: ”Vi gør komplicerede begreber så enkle, at de kan implementeres og bruges i hverdagen og ramme hjertet af hver enkelt leder og medarbejder. Vores læringsstil bygges op omkring glæde og intensitet. Glæde, der skaber fundament for læring og udvikling – og ikke mindst glæde ved performance.”

JEG VIL GERNE HØRE MERE