ET SUNDHEDSHUS TIL ALLE

1
/
3

Sundhedshuset kirstinelund

Sundhedshuset er det kommende nye trænings- og sundhedscenter for alle i Lystrup og omegn. Her kan du i samarbejde med Fysioterapi & Træning styrke- og holdtræne, besøge fysioterapeuter, tale med diætisten eller få en tiltrængt massage. Samtidigt fungerer huset som en del af officelab kirstinelund, med mere end 100 virksomheder og 850 mennesker tilknyttet.

Emiliano Vittoriosi 1169895 Unsplash

SUNDHED

Om du har brug for behandling eller træning kan du finde det hele i Lystrup Sundhedshus. I stedet for at sidde i bilkøen til Aarhus kan du nu sætte dig i sadlen og øge livskvaliteten i dit lokalområde.

TRÆNING

Vi er som befolkning sundere end nogensinde. Men det kræver vedholdelse og viljestyrke - begge dele bliver nu nemmere at opretholde, eksempelvis med et personligt træningsforløb. Meld dig ind i træningscenteret og træn med lækkert, nyt udstyr efter egne principper eller meld dig på en af vores mange holdtræninger. Senere på året kan du finde information om medlemskaber på denne side!

Shutterstock 139058105 (1)
Sundheds Og Kontorhus Kirstinelund Viz 2

ÅBENT FOR ALLE

Sundhedshuset er for alle og enhver, der ønsker at øge livskvaliteten eller søger behandling for skader. Huset vil være tilgængeligt døgnet rundt, til glæde for lokalområdet og officelab.

OFFICELAB MEDLEM

Er du en del af officelab?
SE DINE MULIGHEDER HER!

IKKE OFFICELAB MEDLEM

Ønsker du at tilmelde dig som privatperson?
LÆS OM MULIGHEDERNE HER!

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Dennis fra Fysioterapi og Træning for at høre mere om huset, medlemskab og muligheder for dig.